infoikoniInfo
valmistumishattuikoniKoulutus-polkuja
liekki-ikoniSavostamon sytyttävimmät

Tutkaile tulevaa

Millainen on tulevaisuuden työ ja ammatti? Lähde tutkailemaan!

Löytöretkeillen elämä on täynnä mahdollisuuksia. Miltä sinun tulevaisuutesi näyttää? Lähde rohkeasti kuvittelemaan omaa tulevaisuuttasi ja tekemään se todeksi.

Etelä-Savo on trendien suunnannäyttäjä tarjoamalla luontoa, puhdasta ruokaa, teknologiaa ja erilaisia mahdollisuuksia kestävään elämäntapaan ja opiskeluun monipuolisesti eri aloilla. Meillä on kaikkea mitä hyvinvointiin tarvitaan tulevaisuudessa.
Tämä animaatio havainnollistaa kuinka perhosen siiveniskun tapaan yksi asia vaikuttaa toiseen maapallollamme. Hankkimalla yleissivistäviä taitoja näitä kytköksiä voi ymmärtää ja ennakoida.

Näiden teemojen tunteminen tekee sinusta osaajan

Tulevaisuudessa ilmastomuutos, pandemiat ja turvallisuustekijät pakottavat meidät löytämään uusia toimintamalleja. Uudenlainen ajattelu haastaa vanhaa ja tuo uusia vaatimuksia myös yrityksille ja työntekijöille. Muutos voi olla hyväkin asia ja haastaa meidät muuttamaan suuntaa tai luomaan vaikkapa uusia yritysideoita. Tulevaisuutta ei ole määrätty, mutta näiden teemojen tunteminen helpottaa sinne matkaamista.

Kestävä tulevaisuus

Kestävä tulevaisuus rakennetaan nyt

Luonto, hyvinvointi ja teknologia

Teknologia avulla rakennetaan parempaa tulevaisuutta monella alalla.

Tulevaisuuden työ ja ammatit

Savostamon tulevaisuuden ammatit inspiroivat oppimaan

Sittenkin yrittäjäksi?

Opi yrittäjyyttä ja yhdistä osaamisesi lyömättömäksi komboksi, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen.
""
Savostamo logo
Savostamon sytyttävimmät: