infoikoniInfo
valmistumishattuikoniKoulutus-polkuja
liekki-ikoniSavostamon sytyttävimmät

Tulevaisuuden työ

Millaisille osaajille on kysyntää tulevaisuudessa?

Vaikka tulevaisuudesta ei voida varmasti tietää, ennakoimalla saat notkeutta ja ketteryyttä toimia yllättävissä käänteissä ja ymmärrät myös mahdollisuuksia oman uran kehittämisessä.

Savostamon tulevaisuuden ammatit kertovat Etelä-Savon tulevaisuudesta, jossa luonnon ja ihmisten kannalta kestävät ratkaisut nähdään kilpailuelementteinä tulevaisuuden osaajille.
Tulevaisuuden työntekijältä vaaditaan myös taitojen yhdistelmiä. Alan vaihtajille on edessä upeat apajat, jos taitoja on kertynyt jo useammalta alalta. Hyvinvointiosaaminen, kestävyys sekä ajattelu-, ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaidot nousevat ammattien keskiöön.
Poika jonglööraa hymiöpalloilla.

Mikä näistä tulevaisuuden ammateista kiehtoo sinua?

Varmaa tietoa tulevaisuuden ammateista ei ole kenelläkään, mutta alkuun pääset näihin Savostamon tyyppeihin tutustumalla. Tällä joukolla on erilaisia taitoja, joilla voisi pärjätä ihan uudenlaisissa hommissa. Klikkaa itsesi tutkimaan millaisilla taidolla voi olla tarvetta tulevaisuudessa.
Kiertotalouskumppani
Oraakkeli
Onnellisuusoperaattori
Digiseppä
Elämysmuotoilija
Vaurauttaja
Yrityshieroja

Testaa tulevaisuuskarttaa!


Ennakoi ja opiskele huomiseen jo nyt

Savostamoon on nostettu esimerkkejä koulutuksista, joiden kautta on mahdollista opiskella tulevaisuuden ammatteihin jo nyt. Seikkaile rohkeasti kohti uusia ulottuvuuksia ja yhdistele ennakkoluulottomasti osaamistasi uuteen!
Lähde Savostamon koulutuspoluille ja valitse sinulle sopiva kiinnostuksen kohde.
Savostamo logo
Savostamon sytyttävimmät: